Tilbud!

RIDDER skridsikker bademåtte Playa 72×38 cm 80×38 cm sort 68310

Original price was: 328 kr..Current price is: 292 kr..

Skab et sikkert og stilfuldt badeværelse med RIDDER’s skridsikre bademåtte. Perfekt til enhver, der værdsætter både tryghed og design.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800243204994 Kategori:

Skridsikker bademåtte Playa fra RIDDER er din ultimative redning, når det kommer til at gøre dit badeoplevelse mere sikker og behagelig. Med dens elegant designede sort finish og holdbare gummi-materialer er denne bademåtte ikke kun en fornøjelse at se på, men også en pålidelig og robust løsning for at forhindre glid og fald i badekarret eller brusebadet.

Med dimensioner på enten 72×38 cm eller 80×38 cm passer denne bademåtte perfekt til de fleste standard størrelser badekar eller brusere, og dens skridsikre overflade sikrer, at du kan nyde dit bad uden at bekymre dig om at glide eller falde. De sugekopper, der holder måtten sikkert på plads, giver ekstra stabilitet og sikrer, at den forbliver på plads, selv under bruserens stråler eller når du træder ind og ud af badekarret.

Udover at være praktisk og sikker er skridsikker bademåtte Playa også utrolig nem at rengøre og vedligeholde. Du kan nemt skylle den under vandhanen eller tørre den af med en klud for at fjerne eventuel sæbe eller kalkaflejringer. Denne bademåtte er designet til at holde i lang tid og vil være en pålidelig ledsager i dit badeværelse i mange år fremover.

Giv dig selv og din familie den ekstra tryghed og komfort, I fortjener, med RIDDER skridsikker bademåtte Playa. Lad glidning og fald være en saga blot, og nyd hvert øjeblik af dit bad med fred i sindet vel vidende, at du er beskyttet af denne pålidelige og stilfulde bademåtte fra RIDDER. Opgrader din badeoplevelse i dag med skridsikker bademåtte Playa fra RIDDER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RIDDER skridsikker bademåtte Playa 72×38 cm 80×38 cm sort 68310”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.