Tilbud!

RIDDER skridsikker bademåtte Playa 54×54 cm sort 68410

Original price was: 328 kr..Current price is: 300 kr..

Gør din badeoplevelse sikker og stilfuld med RIDDER skridsikker bademåtte Playa i sort. Hold fast og nyd din tid i badet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800243204896 Kategori:

Ideen om en afslappende stund i badekarret eller under bruseren bør ikke overskygges af frygten for at glide og falde. Med RIDDER skridsikker bademåtte Playa 54×54 cm sort 68410 kan du kaste bekymringerne over bord og virkelig nyde din velfortjente wellness-tid derhjemme. Denne bademåtte er designet med din sikkerhed og komfort for øje.

Måtten måler 54×54 cm og er fremstillet af høj kvalitetsgummi, der sikrer et solidt greb under fødderne. De sugekopper, der er placeret på undersiden af måtten, holder den sikkert på plads på både klinke- og flisebelægninger, så du kan bevæge dig frit og trygt i brusekabinen eller badekarret.

Den sorte farve på bademåtten giver et stilfuldt touch til dit badeværelse og passer ind i enhver indretning. Med RIDDER skridsikker bademåtte Playa får du ikke blot praktisk funktionalitet, men også et æstetisk element, der bidrager til en sammenhængende og moderne badeværelsesstil.

Udover at forhindre faldulykker og skabe en sikker bademiljø, er denne bademåtte også nem at rengøre og vedligeholde. Du kan enkelt skylle den under vandhanen eller tørre den af med en klud for at holde den frisk og ren.

Med RIDDER skridsikker bademåtte Playa 54×54 cm sort 68410 investerer du ikke blot i din sikkerhed, men også i din velvære. Giv dig selv den ro i sindet og den luksuriøse følelse af at bevæge dig sikkert og komfortabelt i badeværelset. Lad din daglige rutine blive forvandlet til et øjeblik af ren afslapning og nydelse med denne skridsikre bademåtte fra RIDDER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RIDDER skridsikker bademåtte Playa 54×54 cm sort 68410”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.